HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

A csípő kiszélesedik

2011.07.26. 10:12 Quo usque?

2011. július 26.

A csípő bizony kiszélesedik a várandósság végére, nincs mit tenni.

Nem véletlen, hogy szinte folyamatosan fáj a keresztcsontom, a forgóm, az ülőcsontom. A természet azonban kegyes is tud lenni, rendszerint vagy a jobb, vagy a bal oldalon fáj egy-egy nap, igazán ritka, amikor mindkét oldal egyszerre sajog. Mivel a fájdalomcsillapítás lehetősége erősen korlátozott, ún. Tigris tapaszt ragasztgat a férjem a derekamra. Éjszakára kifejezetten jó.

A terhességi csíkok egészen mutatós ívben vonulnak körbe rajtam, talán a csípőm két oldalán a leglátványosabbak. Szerencsére a ruháimba egyelőre még belefér a csípőm, talán azért, mert sosem hordtam túl szűk szabásúakat. (De hogy mi lesz még az elkövetkező három hónapban...)

A csípő kiszélesedése miatt csak úgy tudok stabilan és kényelmesen állni, ha a szokásosnál nagyobb terpeszben vagyok, és így a járásom is imbolygóssá, kicsit "tengeri medvéssé" vált.

Csíkos Carnaroli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr993099987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása