HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

A babakocsi kálváriája

2011.08.26. 10:18 Quo usque?

2011. augusztus 26.

Szóval, nem volt hiábavaló a babakocsik tanulmányozására szánt pár nap. Az unokatestvéremtől kapott rózsaszín babakocsi huzatának áthúzását ugyanis egyetlen varroda sem vállalta el, még a magát a neten kifejezetten "babakocsi üléshuzat készítését vállaljuk" szöveggel hirdető sem.

Úgyhogy újabb nagy kiadásnak nézünk elébe, és két napi gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy megvesszük a Peg Perego komplett kocsiját, melyhez mózeskosár is van. Úgyis őszi-téli baba lesz, jobb lesz neki, ha jól be tudjuk bugyolálni majd a mózesben.

A zöld színűre esett a választásunk, mert semleges szín. Rendelni kellett, mert nincsen raktáron, de sebaj, addig sem kell kiadni érte azt a horribilis összeget.

Ha megjön, gyorsan gyakorolni kell a kinyitást-összecsukást, ameddig bírok mozogni a nagy hasammal. Meg majd mozgósítom szegény férjemet, hogy az unokatesómtól kapott Isofix talpat szerelje be a kocsiba, hogy legyen min gyakorolnom a babahordozó behelyezését. Vagyis előtte még el kell vinnem szervízbe az autót, hogy - feltéve, ha tudják -, szereljék ki az anyósülés légzsákját, mert csak úgy lehet használni a babahordozót.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr883181463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása