HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

Tehát átugrottunk egy hetet

2011.10.07. 16:58 Quo usque?

2011. október 7.

Ma volt a második NST vizsgálat. A baba szívhangja szabályos volt nyugalmi állapotban, de most nem az eddig megszokott átlagos 140-es frekvenciát hozta, hanem csak a 130-asat. Tudom, 120-ig teljesen jónak számít az érték, de azért kicsit aggódom, hogy egy hét alatt ennyit lassult a szívverése.

A mozgások során teljesen normális módon 170 körüli volt a szívverése, ez is jó értéknek számít. Az azért érdekes, hogy a vizsgálat vége felé, szintén mozgás során megszakadt a görbe, és 80-as értéket mutatott. Persze amíg a dokim rendben találta ezt a leletet, addig én minek aggódjam?!

Mostantól már heti két alkalommal, kedden és pénteken is kell mennem NST-re, az esti magzatmozgást meg továbbra is regisztrálnom kell a korábban kapott táblázatba.

A szülészem most egyértelműen megerősítette, hogy "egy hetet átugrottunk", és a 36. helyett a 37. hétben vagyunk. Szóval, nagyon közeleg a várva várt időpont.

A munkahelyi dolgaim nagy részét befejeztem, apróbb simítások vannak már csak hátra. Itthon persze még lenne millió tennivaló, de könnyen túlteszem magam azon, ha ezek el is maradnak a szülés miatt.

És a legjobb hír: a baba a 37. héttől már nem számít koraszülöttnek!

Csíkos Carnaroli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr1003285731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása