HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

A teher az teher

2011.08.26. 09:56 Quo usque?

2011. augusztus 26.

Nincs mit tenni, megadom magam a sorsnak, és túlélek.

Este a lefekvéskor 5-10 percet hisztizek a férjem nagy örömére, mert már sehogy nem tudok feküdni. Fáj mindenem: lábam, derekam, csípőm, pocakom. Oldalra fordulok, a hasamat párnával támasztom ki, de akkor pár perc alatt a hátamra fordulok...

A legjobb megoldásnak eddig az tűnik, ha a szoptatós párnát magamhoz ölelem, háttal a férjem pocakjának támaszkodom, és megpróbálok aludni, ameddig tudok. Éjjel-hajnalban már úgyis felkelek, olvasok, netezek stb. És inkább nappal szundikálok rövideket - ülve.

Úgy tűnik, Bendegúz ráült a jobb oldali nagy vénámra, mert a jobb lábam kékesen-lilásan dagad kicsit, és iszonyúan fáj a talpam, sarkam. A doki javaslatára egyelőre fáslizom, hiszen nem lehet a nap 24 órájában felpolcolni.

A pocakom táncot jár, ahogy Bendegúz forog-mocorog, úgy vesz fel valószínűtlenül amorf alakokat a hasam. Némelyik egészen ijesztő, főleg, amikor az egyik oldala erősen kidudorodik, a másik oldala meg besüpped.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr173181420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása