HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

Alakul a babaszoba

2011.08.26. 11:25 Quo usque?

2011. augusztus 26.

Két hete szombaton a budaörsi Kika áruházban nagybevásárlást tartottunk a férjemmel. Tavaly karácsonyra ugyanis oda szóló vásárlási utalványokat kaptunk a testvéremtől, és úgy döntöttünk, nem egyszerűen a lakás berendezéséhez, hanem elsősorban a babaszoba felszereléséhez használjuk fel azokat.

A két vaterás bútor már megvolt, a kiságyat hamarosan megkapjuk az unokatestvéremtől. Így megvettük a matracot a kiságyba, lepedőket, takarót, ágyhuzatot, kiskádat, hajkefét, porszívós orrszívót. És az etetőszéket, melyre bár csak 6-10 hónap múlva lesz szükségünk.

Az etetőszék is Peg Perego, több pozícióba állítható a magassága és az ülésének a dőlésszöge. Dupla tálcája van, a felső levehető, így könnyebben mosható.

Már beszereztük a lázmérőt, az első fogkefét, popsitörlőt, fürdetőkrémet, vízhőmérőt, pelenkázó feltétet.

Kell még majd egy pelenkatároló vödör, egy újabb ruhaszárító állvány,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               És íme, a sarokpelenkázó három hatalmas fiókkal. Remélem, kényelmesen elférnek majd benne a pelusok, kifogók, fürdőlepedők stb.

 A szintén vaterás ruhásszekrényben már ott sorakoznak a frissen mosott babaruhák, takarók, plédek, ágynemű huzatok, bundazsákok, kabátok, hálózsákok. A rokonoktól kapott használt ruhákat már kimostam, csak vasalásra várnak. Méret szerint szétválogatva mostam, ugyanis a használtakból már lekopott a címkéről a méretezés, és egyesével kellett egymáshoz mérnem azokat. A legjobban a 12-18 hónaposoknak való ruhákból állunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr993181627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása