HTML

Egy ínyenc kismama naplójából

Naplószerű bejegyzések egy kismamától, aki szeret főzni, a férjéről gondoskodni, és bízik abban, hogy hamarosan új taggal bővül a családja.

Friss topikok

  • Astrid Carolina: Szia:) Nagyon örülök,hogy rábukkantam a blogodra.Nagyon tetszik és mindig szivesen térek vissza ho... (2012.05.14. 14:38) Az első NST

Linkblog

Babaszoba

2011.07.05. 09:35 Quo usque?

2011. július 5.

Kicsi lakásunk még kisebb, egyetlen szobáját neveztük ki babaszobának. A berendezése várhatóan egy kiságyból, egy pelenkázóból és egy szekrényből áll majd.

A kiságyat az unokatestvéreméktől kapjuk majd használtan, szép, fenyő, 3 magasságban állítható ágy. A sarokpelenkázót - melybe a Kika áruházban szerettünk bele - féláron megvettük használtan a vaterán. A két ajtós szekrény szintén használtan került hozzánk a vateráról.

Ennyi bútorral már zsúfolásig tele lesz a szoba, esetleg a sarokba még befér egy kis komód... Szőnyeget nem tervezünk, amíg nem mászik Bendegúz. Viszont lehet, hogy kinagyíttatunk egy fényképet a férjemmel kettőnkről, és kiakasztjuk neki a falra, hogy szokjon minket...

Csíkos Carnaroli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carnaroli.blog.hu/api/trackback/id/tr573040850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása